Dezinsectie tantari

Nu este deloc placut sa fie nevoie sa te lupti cu tantarii in fiecare vara! Dar cum aceste insecte isi fac loc an de an in locuinta ta, este momentul sa gasesti solutia potrivita pentru a le veni de hac si a-ti proteja familia. Cum scapi, asadar, de tantarii din casa?

Topcontrol presteaza  cele mai profesionale servicii din Bucuresti pentru  dezinsectia tantarilor. Folosim produse de calitate inalta, cat si ultimele tehnologii in materie de echipamente pentru realizarea combaterii tatarilor. Si , pentru ca transparenta conteaza, inainte de a solicita o dezinsectie a tantarilor, dar si dupa realizarea interventiei este recomandat sa urmezi cateva sfaturi in materie de combatere a acestor insecte. 

Spray-ul si pastilele anti-tantari

Pentru o protectie pe timp scurt impotriva tantarilor, apeleaza cu incredere la spray si pastile anti-tantari. Acestea sunt variante ieftine care iti asigura un somn linistit, eliminand tantarii din incaperile in care sunt folosite.

Tantarii si celelalte insecte sunt atrase de ultraviolete, de aceea ai putea sa achizitionezi un astfel de aparat pentru a scapa de tantarii din casa, dar si din curte sau gradina.

Lampa UV (cu ultraviolete)

Lampa cu raze UV atrage ca un magnet tantarii care, odata ce o ating, sunt electrocutati.

Fiecare persoana trebuie sa stie ca, cu fiecare muscatura de tantari, devenim tot mai vulnerabili la mai multe tipuri de boli, pe care le putem lua din cauza microbilor si virusilor transportati de tantari, microbi si virusi ce pot fi injectati in corpul uman, facandu-ne sa suferim si mai mult.

Tantarii sunt mult mai mult decat niste insecte inofensive care sug putin sange in momentul in care ataca un organism. Tantarii sunt insecte ce au potentialul de a injecta germeni de boli letale, putand astfel sa provoace aparitia mai multor boli, dar si moartea.

Exista mai multe tipuri diferite de boli provocate de muscaturile de tantari, cum ar fi: 

  • encefalita;
  • febra Dengue;
  • malaria;

Malaria, boala cea mai des raspandita prin intermediul tantarilor, este cauzata de muscatura unui tantar de sex feminin care isi injecteaza ouale in sangele gazdei. Acest lucru duce la aparitia unei febre severe, dureri de cap si varsaturi. In cazul in care boala nu este tratata cu seriozitate, aceasta poate provoca moartea.

Cand ai casa invadata de tantari, linistea ta devine, cu siguranta, tulburata.

De aceea, cea mai buna solutie este sa apelezi la serviciile de dezinsectie tantari ale firmei  TOP Control din Bucuresti, pentru a scapa definitiv si rapid de tantari.

Dezinsecti profesionala a  tantarilor

  • Insecticide profesionale si aparatura moderna. 

TOP Control are sarcina de a distruge tantarii din casa unui om, protejandu-l de efectele suparatoare ale acestor insecte.

Sarcina NOASTRA nu implica numai pulverizarea produselor chimice si a gazelor prin casa ta. E ceva mai mult decat atat. Exterminatorii profesionisti de tantari inspecteaza, in primul rand, toata casa, pentru a observa ce anume si de unde provine problema. Apoi, acestia decid si sorteaza pesticidele cele mai eficiente in uciderea tantarilor.

In timp ce TOP Control isi face treaba, tu si familia ta ar trebui sa parasiti casa timp de cel putin 2-3 ore. De asemenea, daca ai animale de companie, ar trebui sa le iei cu tine in momentul parasirii domiciliului, pentru a le feri de toxicitate. Dupa ce NOI ne-am terminat sarcina, ar fi bine sa cureti incaperea si sa aspiri bine covoarele si sa cureti salteaua, canapeaua, pernele etc., pentru a elimina posibilitatea de existenta a oualor.

TOP Control nu numai ca elimina problema tantarilor, dar si previne reaparitia acestora, oferindu-ti atat solutii eficiente de indepartare a acestor insecte, cat si sfaturi folositoare. 

Pret dezinsectie tantari

LEI89incepand de la
folosim solutii si echipamente profesionale